Waldorf nyuszi szabásminta

 


Waldorf nyuszi szabásminta (Waldorf baba, manó, maci szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi babát.
Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

A nyuszi baba elkészítése gyorsabb, egyszerűbb, mint a klasszikus hajasbabáé, de első babának jó választás a Waldorf nyuszi szabásminta, hiszen a speciális technikával készülő Waldorf babafej fortélyait meg lehet tanulni általa. Kitűnő egyedi, saját készítésű húsvéti ajándék kicsiknek, nagyoknak.
A felhasznált alapanyagnak köszönhetően (plüss) kedves társa lehet egészen apróknak is, hiszen, ha a szalagot levesszük a nyakából, teljesen bababarát. A nagyobb Waldorf babától eltérően a nyuszi baba műszállal van töltve, kézzel mosható.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a nyuszi baba készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-ben küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül egy Waldorf nyuszi baba, néhány óra múlva már tied is lehet a Waldorf baba szabásminta, leírás.

A babák elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a babavarrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.

Waldorf nyuszibaba szabásminta, leírás:
Egy 28 cm magas plüss  ruhás, Waldorf technikával készült nyuszibaba szabásmintája és 18 oldalas, 45 fázisfotóval ellátott leírás. Ára 2 800 Ft.
Elkészítési idő: 6-8 óra.
Nehézségi fok: közepes.
Waldorf nyuszibaba készítéséhez szükséges alapanyag csomag, mely tartalmazza a plüsst, babafej anyagot, flízt, pamutkartont, tömőanyagot. Ára 4 800 Ft.

Az oldal elején néhány baba, mely a Waldorf nyuszi szabásminta, leírás alapján készült.
A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A Waldorf baba varrását meg is tudod tanulni egy budapesti babavarró tanfolyamon. Részletek a Babavarró tanfolyam menüpontban.

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.