Kismaci

 


Kismaci szabásminta (Waldorf baba, manó, maci szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi babát.
Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

Kedves, vidám tenyérbesimuló maci baba wellsoftból, műszállal töltve. Kitűnő egyedi, saját készítésű ajándék szülinapra, karácsonyra, húsvétra, de felnőtteket is meglephetünk vele, hiszen igazi kabala maci. A maci műszállal töltött, kézzel mosható, gyerekeknek is adható.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a maci készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-ben küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül a maci, néhány óra múlva már tied is lehet a maci szabásminta, leírás.

A babák elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a babavarrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.

Kismaci szabásminta,  leírás:
Egy wellsoftból varrt kismaci szabásminta és leírása lépésről- lépésre. 21 oldal, 40 fázisfotó. A leírás két méretben tartalmazza a szabásmintát. Egyikből 20, másikból 16 cm magas macit lehet készíteni. A kisebb méretet csak tapasztalt, ügyes varrónőknek ajánlom! A 20 cm-es maci is varrásbeli jártasságot igényel. A leírás ára 2 800 Ft.

Elkészítési idő: 4-5 óra

Nehézségi fok: közepes, nehéz az apró méret miatt.

Maci készítő alapanyag csomag, mely tartalmaz minden alapanyagot: testhez való wellsoftot, műszálas tömőanyagot, műanyag granulátumot, hímzőcérnát, stb.: 4 500 Ft.

A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Baba varró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A babavarrást meg is tudod tanulni egy budapesti babavarró tanfolyamon. Részletek a Babavarró tanfolyam menüpontban.

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.