Húsvéti maroknyuszi szabásminta

 


Húsvéti nyuszi szabásminta (Waldorf baba, manó, maci szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi babát.
Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

Ez a nyuszi baba egy nagyon kedves kis rongybaba, mely ideális húsvéti meglepetés, locsoló ajándék. Elkészítése egyszerű, akár varrógép nélkül is megvarrható. Nagyobb gyerekek akár segítség nélkül, kisebbek egy kis segítséggel elkészíthetik. Így nemcsak a kész baba, de az elkészítés folyamata is kedves ajándék, hiszen nincs jobb ajándék, mint a közösen eltöltött minőségi idő. A megfelelő anyagok, kiegészítők megválásztásával fiúknak és lányoknak is ideális. Kevés és hétköznapi hozzávalót igényel, de természetesen alapanyag csomagot is lehet vásárolni.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a nyuszi baba készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-ben küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül a húsvéti nyuszi baba, néhány óra múlva már tied is lehet a nyuszi szabásminta, leírás.

A baba elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a babavarrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.

Nyuszi szabásminta, leírás:
Kb. 10 cm nyuszi szabásminta, leírása lépésről- lépésre, 7 oldalon, 15 fázisfotóval. Ára 1 500 Ft.

Elkészítési idő: 1-2 óra.

Nehézségi fok: könnyű.

Nyuszi baba készítő alapanyag csomag: mely tartalmaz minden alapanyagot: testszínű pamutkartont a testhez, mintás kartont a füléhez, tömőanyagot, díszítő elemeket. Ára egy nyuszihoz 2 500 Ft.

Az oldal elején néhány baba látható, mely a húsvéti nyuszi szabásminta, leírás alapján készült.
A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Babavarró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.