Waldorf baba szabásminta

 


Waldorf baba szabásminta (manó, maci, nyuszi szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi babát.
A babavarrás nem ördöngösség. Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a babakészítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-n küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül a Waldorf baba, néhány óra múlva már tied is lehet a Waldorf baba szabásminta, leírás.

A babák elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a babavarrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.

Hogyan készítsünk Waldorf babát, útmutató lépésről lépésre. A leírás négy dokumentumot tartalamaz:
Waldorf baba szabásminta
1. 38 cm magas Waldorf baba test készítése,
2. Waldorf baba arc, haj készítése,
3. Waldorf lány baba ruha, alsónadrág készítése,
4. Waldorf fiú baba nadrág, ing készítése.
A 80 oldalas, 170 fázisfotót tartalmazó teljes pdf leírás csomag ára 3900 Ft.

Elkészítési idő: min. 13 óra, szánjunk rá 1-2 hétvégét.

Nehézségi fok: közepes.

Waldorf baba varrásához szükséges alapanyag csomagok:
1. Babatest készítő csomag, mely tartalmaz: 150 gr. tisztított, kártolt gyapjút a fejhez és töméshez, speciális Öko-Tex100 standard babatestanyagot (külön, rugalmasabb babafej anyagot), csőgézt a fejhez, felvető fonalat, hímzőcérnát a szem, száj hímzéséhez: 4800 Ft.
2. 50 gr. kevert szálas, vagy műszálas fonal hajhoz: 750 Ft.
3. Választható ruha, alsónadrág anyagot lányoknak: 1400 Ft. (csipke, szalag külön kérhető)
4. Választható pamutkarton ing, nadrág anyagot fiúknak: 1000 Ft.

A Waldorf baba varrásáról készítettem egy ingyenes DIY (csináld magad) videó sorozatot, melyet a csatornámon lehet, és érdemes megnézni. Nagy segítség lesz a babavarrásban.

Az oldal elején néhány baba látható, mely a Waldorf baba szabásminta, leírás alapján készült.
A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Baba varró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A Waldorf baba varrását meg is tudod tanulni egy budapesti baba varró tanfolyamon. Részletek a Baba varró tanfolyam menüpontban.

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.