Hálózsákos Waldorf manó szabásminta

 


Hálózsákos Waldorf manó szabásminta (Waldorf baba, manó, maci szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi babát.
Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

A plüss Waldorf manó baba elkészítése gyorsabb, egyszerűbb, mint a klasszikus hajasbabáé, de első babának jó választás, hiszen a speciális technikával készülő Waldorf babafej fortélyait meg lehet tanulni általa. Kitűnő egyedi, saját készítésű ajándék kicsiknek, nagyoknak.
A felhasznált alapanyagnak köszönhetően (plüss) kedves társa lehet egészen apróknak is, hiszen teljesen bababarát. A nagyobb Waldorf babától eltérően a Waldotf csillagmanó műszállal van töltve, kézzel mosható.
A hálózsák bélelve van, eleje átlapolt, ezért az elkészítése kissé összetettebb, de a leírást követve némi varrási rutinnal rendelkezők számára nem jelenthet problémát.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a baba készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-ben küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül egy Waldorf manó baba, néhány óra múlva már tied is lehet a Waldorf baba szabásminta, leírás.

A babák elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a babavarrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.

Hálózsákos Waldorf manó baba szabásminta, leírás:
Egy 30 cm magas plüss  ruhás, Waldorf technikával készült manó baba és a hozzá tartózó hálózsák szabásmintája és 38 oldalas, 37 fázisfotóval ellátott leírás. Ára 2 800 Ft.
Elkészítési idő: 8-10 óra.
Nehézségi fok: könnyű, közepes.
Hálózsákos Waldorf manó baba készítéséhez szükséges alapanyag csomag, mely tartalmazza a plüsst, babafej anyagot, flízt, tömőanyagot, hálózsákhoz való mikrokordot, jerseyt. Ára 5 500 Ft.

A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Baba varró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A Waldorf baba varrását meg is tudod tanulni egy budapesti babavarró tanfolyamon. Részletek a Babavarró tanfolyam menüpontban.

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.