Róka szabásminta

 


Róka baba szabásminta (Waldorf baba, manó, maci szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi babát.
Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

Kedves, mókás róka rongybaba pamutkartonból, műszállal töltve. Kitűnő egyedi, saját készítésű ajándék szülinapra, karácsonyra, húsvétra, de felnőtteket is meglephetünk vele. A róka műszállal töltött, kézzel mosható, kisebb gyerekeknek is adható.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a róka baba készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-n küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül a róka baba, néhány óra múlva már tied is lehet a róka szabásminta, leírás.

A babák elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a babavarrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.

Róka szabásminta,  leírás:
Egy kb. 36 cm magas pamutvászonból varrt róka baba szabásminta és leírása lépésről- lépésre. 27 oldal, 65 fázisfotó. A leírás ára 2 800 Ft.

Elkészítési idő: 4-6 óra.

Nehézségi fok: közepes, nehéz.

Róka baba készítő alapanyag csomag, mely tartalmaz minden alapanyagot: babatesthez való pamutokat, műszálas tömőanyagot, stb.: 5 500 Ft.

Készítettem egy ingyenes csináld magad videót a róka baba varrásáról, melyet itt lehet megnézni.

Az oldal elején néhány baba látható, mely a róka baba szabásminta, leírás alapján készült.
A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Baba varró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A róka baba elkészítését meg is tudod tanulni egy budapesti babavarró tanfolyamon. Részletek a Babavarró tanfolyam menüpontban.

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.