Maci szabásminta

 


Maci szabásminta (Waldorf baba, manó, maci szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy kedves, egyedi macit.
Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

A maci örök. Mindannyiunknak van kedvenc macija, kortól függetlenül. Egy saját készítésű macinál pedig nincs értékesebb. Sokféle anyagból varrhatjuk. Lagmackósabb a műszőrme, de használhatunk plüsst, wellsoftot, pamutjerseyt. Kedves keresztelő, szülinapi ajándék lehet a gyerek kinőtt rugdalózójából varrt mackó. De megőrizhetjük így szeretteink, vagy akár saját kedvenc kinőtt, elhasználódott ruhánkat is. Az ilyen mackókat emlékmackónak hívják. Természetesen alapanyag csomagot is lehet vásárolni.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a maci készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-ben küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját macid készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a macivarráshoz, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány macit szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha szeretnéd tudni hogyan varrjunk macit, néhány óra múlva már tied is lehet a maci szabásminta, leírás.

A maci elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a babavarrás, macivarrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.

Maci szabásminta, leírás:
Kb. 25 cm ülőmagasságú maci szabásminta, leírás lépésről- lépésre. 30 oldal, 60 fázisfotó. Ára 2 800 Ft.

Elkészítési idő: 4-6 óra.

Nehézségi fok: közepes.

Maci készítő alapanyag csomag: mely tartalmaz minden alapanyagot: műszőrmét a testhez, tömőanyagot. A minta rögzített végtagokkal készült. Ha forgatható végtagokkal szeretnéd, kérlek jelezd! Ez esetben küldök maci izületet is. A négy maciizület ára plusz 1 400 Ft. Forgatható végtagú macit csak erősebb anyagból varrjunk. A gyengébb (jersey, wellsoft, plüss) kiszakadhat, így inkább csak műszőrméhez ajánlom. Az alapanyagcsomag ára egy macihoz 5 500 Ft.

A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból, macikról, nyuszikról egy kis ízelítőt találsz a Babavarró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.