Húsvéti nyuszi szabásminta

 


Húsvéti nyuszi szabásminta (Waldorf baba, manó, maci szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi babát.
Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

Kedves, klasszikus rongybaba pamutkartonból, műszállal töltve. Kitűnő egyedi, saját készítésű húsvéti ajándék. A nyuszi baba ruhája levehető. Kis átalakítással nadrágot is kaphat, így fiú nyuszi lesz belőle, locsoló ajándéknak is megfelel. A nyuszi műszállal töltött, kézzel mosható, kisebb gyerekeknek is adható.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a nyuszi baba készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-n küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül egy húsvéti nyuszi baba, néhány óra múlva már tied is lehet a nyuszi szabásminta, leírás.

A babák elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a babavarrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.

Öltöztethető húsvéti nyuszi baba leírása:
Egy kb. 30 cm magas pamutvászonból varrt nyuszi szabásminta és leírása lépésről- lépésre. A leírás a ruha elkészítését is tartalmazza. 36 oldal, 68 fázisfotó. A leírás ára 2 800 Ft.
Elkészítési idő: 6-8 óra
Nehézségi fok: könnyű, közepes.
Öltöztethető nyuszi baba készítő alapanyag csomag, mely tartalmaz minden alapanyagot: babatesthez való pamutotot, ruha anyagot, műszálas tömőanyagot, stb.: 5 500 Ft.

Az oldal elején néhány baba látható, mely a húsvéti nyuszi szabásminta, leírás alapján készült.
A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Baba varró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A húsvéti nyuszi baba varrását meg is tudod tanulni egy budapesti baba varró tanfolyamon. Részletek a Babavarró tanfolyam menüpontban.

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.