Karácsonyi manó szabásminta

 

Karácsonyi plüss manó szabásminta (manó, maci, nyuszi szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi Aledi karácsonyi manót.
A babavarrás nem ördöngösség. Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a babakészítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad. A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-ben küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül a karácsonyi manó baba, néhány óra múlva már tied is lehet a karácsonyi manó szabásminta, leírás.

A babák elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a babavarrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.

Karácsonyi manó szabásminta, útmutató lépésről lépésre:
Ennek a babának az elkészítését rutinos varrónőknek ajánlom! Vannak benne nehezebb lépések. A 37 oldalas, 65 fázisfotót tartalmazó pdf leírás, szabásminta ára 2 800 Ft. A leírást digitális formában, e-mailben küldöm.

Elkészítési idő: kb.7-8 óra, szánjunk rá egy hétvégét.

Nehézségi fok: nehéz, tapasztalatot igényel.

Karácsonyi manó készítő alapanyag csomag: A csomag tartalmazza a plüss anyagokat, sála anyagot, műanyag granulátumot, műszálas tömőanyagot, hímzőcérnát a szemhez. Tehát minden hozzávalót, amire szükség van. A csomag ára: 5 500 Ft.

Az oldal elején a sajátjaim mellett, néhány manó látható, mely a szabásminta, leírás alapján készült.


A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Baba varró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A karácsonyi manó elkészítését meg is tudod tanulni egy budapesti babavarró tanfolyamon. Részletek a Babavarró tanfolyam menüpontban.

Ha készen vásárolnál manót, annak ára 16 000 Ft.

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.