Tündér, angyal szabásminta

 

Tündér baba, angyal baba szabásminta (Waldorf baba, manó, maci szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi babát.
Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

Kedves, klasszikus rongybaba pamutkartonból, műszállal töltve. Kitűnő egyedi, saját készítésű karácsonyi ajándék, ha karácsonyi anyagokból varrjuk, vagy húsvéti ajándék, ha tavaszi színeket választunk.
Ez a típusú baba ráadásul nemcsak a kislányok, de a felnőttek szívét is elrabolja. Az angyal babát vásárlók fele saját részre kéri. Kedves dekorációs elem is lehet az ünnepekre.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be az angyal baba készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-ben küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül egy angyal baba, néhány óra múlva már tied is lehet az angyal baba szabásminta, leírás.

Angyal baba leírása:
Egy kb. 40 cm magas pamutvászonból varrt tündér baba, angyal baba szabásminta és leírása lépésről- lépésre. 22 oldal, 41 fázisfotó. A leírás ára 2 800 Ft.
Elkészítési idő: 7-9 óra.
Nehézségi fok: közepes, nehéz.
Tündér baba, angyal baba készítő alapanyag csomag, mely tartalmaz minden alapanyagot: babatest anyagot, tüllt a szoknyához, passzét a sapkához, fonalat a hajhoz, műszálas tömőanyagot, díszítő elemeket, stb.: 5 500 Ft.

Az oldal elején néhány baba látható, mely a karácsonyi angyal baba szabásminta, leírás alapján készült.
A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Baba varró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

Az angya baba, tündér baba varrását meg is tudod tanulni egy budapesti babavarró tanfolyamon. Részletek a Babavarró tanfolyam menüpontban.

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.