Karácsonyfadísz Rudi

 


Rudi karácsonyfadísz szabásminta (Waldorf baba, manó, maci szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi babát.
Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

Vidám, jópofa, egyedi karácsonyfadísz plüssből, műszállal töltve. Kitűnő egyedi, saját készítésű ajándék karácsonyra.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a Rudi karácsonyfadísz készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-ben küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van hozzá, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül a Rudi karácsonyfadísz, néhány óra múlva már tied is lehet a dísz szabásmintája, leírása.

A babák elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a babavarrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.

Rudi karácsonyfadísz szabásminta,  leírás:
Egy plüssből varrt Rudi karácsonyfadísz szabásminta és leírása lépésről- lépésre. 11 oldal, 20 fázisfotó. A leírás ára 1 800 Ft.

Elkészítési idő: kb. 1 óra

Nehézségi fok: könnyű.

Karácsonyfadísz Rudi készítő alapanyag csomag, mely tartalmaz minden alapanyagot: plüsst, műszálas tömőanyagot, pipatisztító pálcikát, filcet, hímzőcérnát, stb.: 1 500 Ft.

A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Baba varró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A babavarrást meg is tudod tanulni egy budapesti babavarró tanfolyamon. Részletek a Babavarró tanfolyam menüpontban.

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.