Karácsonyfadísz angyal szabásminta

 


Karácsonyfadísz angyal szabásminta (Waldorf baba, manó, maci szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi babát.
Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

Elegáns, kecses, egyedi saját készítésű karácsonyfadísszel lephetjük meg szeretteinket, ha megvarrjuk ezt a karácsonyfadísz angyalt. Természetesen a saját fánknak, lakásunknak is különleges dísze lehet. Bár apró, mindössze 10 cm, elég sok, aprólékos munkát igényel. Jó hír viszont, hogy akár varrógép nélkül is elkészíthetjük, a munka java része kézimunka. Sőt, gyerekek is jól bevonhatóak a munkába. A minta, kis átalakítással angyalból manavá alakítható, ha fiúnak szánjuk.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a karácsonyfadísz angyal készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-ben küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül ez a kedves karácsonyfadísz angyal baba, néhány óra múlva már tied is lehet a szabásminta, leírás.

A babák elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a babavarrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.

Karácsonyfadísz angyal leírása
Angyal szabásminta.
16 oldalas, 28 fázisfotóval ellátott részletes leírás: 2 500 Ft.
Elkészítési idő: 2-3 óra.
Nehézségi fok: könnyű, több aprólékos kézimunkát igényel.
Karácsonyfadísz angyal alapanyag csomag: Minden alapanyagot tartalmaz: csillámos tüllt, babafej anyagot, filcet, díszítő elemeket, stb. Egy karácsonyfadíszre való anyagcsomag ára 3 200 Ft.

Az oldal elején néhány baba látható, mely a karácsonyfadísz angyal szabásminta, leírás alapján készült.
A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Baba varró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

Az angyal karácsonyfadísz elkészítését meg is tudod tanulni egy budapesti babavarró tanfolyamon. Részletek a Babavarró tanfolyam menüpontban.

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.