Nyuszi táska szabásminta

 


Nyuszi táska szabásminta, leírás. Egyszerű, jópofa. Persze, nem csak húsvéti ajándék lehet, bármikor készítjük el, kedves meglepetés gyerekeknek. A kész táska mérete kb. 35 X 21 cm, kiengedett füle hossza (egy fül) 50 cm, megkötözve kb. 35 cm (teljes fül). Óvodás, kisiskolás gyerekeknek megfelelő méret. Kitűnő húsvéti ajándék, tökéletes húsvéti tojás gyűjtésére.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a táska készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves táska varrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-n küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját táskád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a táskához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány darabot szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül a húsvéti nyuszi táska, néhány óra múlva már tied is lehet a nyuszi táska szabásminta, leírás.

A táska elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a varrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.

Húsvéti nyuszi táska leírása:
Egy kb. 35 X 21 cm pamutvászonból varrt nyuszi táska szabásminta és leírása lépésről- lépésre. 18 oldal, 35 fázisfotó. Ára: 2 000 Ft.
Elkészítési idő: 2-4 óra
Nehézségi fok: könnyű, kezdőknek is ajánlom.
Nyuszi táska készítő alapanyag csomag, mely tartalmaz minden alapanyagot: pamutvásznat a táska külső és belső feléhez, rátéthez szükséges anyagot, ragasztófátylat, filcet a díszítéshez: 4 500 Ft.

A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Babavarró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák, táskák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült alkotások fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.