Bárányka szabásminta

 Kedves húsvéti bárányka szabásminta (Waldorf baba, manó, maci szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi babát.
Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.
Kedves, puha bárány rongybaba sherpából (műszőrméből) és frottírból, műszállal töltve. Kitűnő egyedi, saját készítésű ajándék szülinapra, karácsonyra, húsvétra. Anyagválasztástól függően lehet lányos és fiús is. A barika műszállal töltött, kézzel mosható, kisebb gyerekeknek is adható.
A leírás lépésről- lépésre mutatja be a bárányka készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-ben küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.
Ha alapanyagcsomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.
Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül egy plüyy nyuszi, néhány óra múlva már tied is lehet a barika szabásminta, leírás.
A babák elkészítéséhez szükséges idő tájékoztató jellegű, nagy eltérések lehetnek. Amit mindenképp érdemes figyelembe venni: a babavarrás bizony időigényes hobbi. Ne keseredjünk el, ha egy apró karácsonyfadísz is csak órák alatt készül el, higgyük el megéri a fáradságot.
Bárányka szabásminta, leírás: Egy kb. 28 cm magas (ülőmagassága 18 cm) sherpából varrt bárány baba szabásminta és leírása lépésről- lépésre. 21 oldal, 36 fázisfotó. A leírás ára 2 800 Ft.
Elkészítési idő: 4-6 óra
Nehézségi fok: közepes
Bárány baba készítő alapanyag csomag, mely tartalmaz minden alapanyagot: sherpát, frottírt, műszálas tömőanyagot, csengettyűt, szalagot: 4 800 Ft.
A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Baba varró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A babavarrás fortélyait meg is tudod tanulni egy budapesti babavarró tanfolyamon. Részletek a Babavarró tanfolyam menüpontban.
A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetőek.