Textil dekorbaba szabásminta

 

Textil baba szabásminta (Waldorf baba, manó, maci szabásminta, karácsonyfadísz készítő leírás), hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós, egyedi babát.
Ha szeretnél saját magad által készített rongybabát, Waldorf babát, manót, macit, nyuszit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, baba szabásminta sok- sok fényképpel.

Kedves öltöztethető rongybaba, műszállal töltve. Kitűnő egyedi, saját készítésű karácsonyi ajándék, ha karácsonyi anyagokból varrjuk, vagy húsvéti ajándék, ha tavaszi színeket választunk. Öltöztethető, de mégis inkább nagyobb lányoknak, felnőtteknek, gyűjtőknek való. Kicsiknek inkább a Waldorf babát ajánlom. Kedves dekorációs elem is lehet az ünnepekre.

A leírás lépésről- lépésre mutatja be a textil baba készítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-ben küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.

Ha alapanyag csomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez akkor praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.

Ha el szeretnéd sajátítani hogyan készül egy textil baba, néhány óra múlva már tied is lehet a rongybaba szabásminta, leírás.

Textil baba leírása:
Kb. 32 cm magas, finoman mozgatható végtagú, pamutjerseyből varrt baba szabásminta és leírás lépésről- lépésre. A leírás három pdf fájlt tartalmaz, összesen 49 oldal és 88 fázisfotó. A leírás ára 3 200 Ft.
Elkészítési idő: 10-12 óra. Szánjunk rá egy szabad hétvégét.
Nehézségi fok: közepes.
Textil baba készítő alapanyag csomag, mely a hajon és ringlin kívül tartalmaz minden alapanyagot: babatest anyagot, tüllt az alsószoknyához, pamutkartont és jerseyt a ruhához, kardigánhoz és kalaphoz, filcet a cipőhöz, műszálas tömőanyagot, díszítő elemeket, stb.: 5 500 Ft.
Egy motring fonal hajhoz: 700 Ft.
Kész 1 m-es műanyag babahaj hossztól függően: 1 200- 1 500 Ft.

Az oldal elején néhány saját baba látható, mely a textil baba szabásminta, leírás alapján készült.
A tanfolyamokon, valamint a leírások alapján elkészült babákból egy kis ízelítőt találsz a Baba varró tanfolyam oldalon.

A szabásminta, leírás e-mailben kérhető: moc.liamg@aa.idela

A textil baba készítését meg is tudod tanulni egy budapesti babavarró tanfolyamon. Részletek a Babavarró tanfolyam menüpontban.

A leírások, szabásminták a saját tulajdonomat képezik. A minták alapján készült babák kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak. A szabásminták semmilyen formában nem közölhetőek. A minták alapján készült babák fotói, a minta forrásának megjelölésével, közzétehetők.