Használati utasítás

 

Természetesen az Aledi babákra is vonatkoznak a hatályos jogszabályok. Azaz, a vásárlástól számított 14 napon belül, a vevő elállhat a vásárlástól. Miután visszajuttatta a hibátlan terméket, visszautalom a vételárat. Ez alól kivétel az olyan termék, melyet kifejezetten a megrendelő személyes kérései, utasításai alapján készítettem, illetve a digitális termékek, azaz leírások, szabásminták.

Textil termékekre nincs kötelező szavatossági idő, ennek ellenére a vevőt megilletik kellékszavatossági jogok. Azaz, ha egy termék már a vásárláskor hibás, nem alkalmas arra a célra, amire készült, kérheti annak javítását, cseréjét, illetve a vételár visszatérítését. Minden termékemről több fotót is készítek, amelyen alapján eldönthető, tetszik vagy sem. A leírásban szerepel a mérete, összetétele. Kérlek, kézhezvétel után alaposan nézd át, hogy valóban azt kaptad-e, amire számítottál. Egy hetek, hónapok óta használt babát higiéniai okoból sem tudok visszavenni olyan indokkal, hogy mégsem tetszik a szeme színe.

Megnyugtatásul: másfél évtizedes tevékenységem alatt elégedetlenség, termék visszaküldés még nem fordult elő.

Minden termékem gondosan, nagy odafigyeléssel készül. A babák haja, díszítőelemei is varrva vannak, még a karácsonyi díszeknél sem használok ragasztót. Abban a reményben készítem őket, hogy évekig társai lesznek új gazdájuknak, ezért nagyon fontos számomra, hogy tartósak legyenek.

Mindemellett, vedd figyelembe, hogy ezek rongybabák, textilből készült termékek, nem műanyagok! Ha kisgyerekek játszanak vele napi szinten, bizony használódnak. Ha kisebb rongálódás adódik rajtuk, és eljuttatod hozzám, időkorlát nélkül, szívesen, díjmentesen kijavítom. De kérlek ne élj vissza ezzel! Ha egy három éve húzott- nyúzott textil macinak végül leszakad a füle, az nem garanciális hiba. Aki nem járatos a kézimunkában, gyakran azt gondolja, hogy ez egy apró szakadás, a készítő percek alatt kijavítja. Ez azonban többnyire nem így van. Ha a sok simogatástól (rágcsálástól) kilyukad a baba orra, a javításához teljesen szét kell bontani a babát, kibontani az arca hímzését, új „arcbőrt” varrni rá, újrahímezni, rávarrni a testére, hajat, sapit rávarrni, stb. Több időt vesz igénybe, mint egy teljesen új babát készíteni. Köszönöm, ha ezt átgondolod, mielőtt javításra hozod a babát.

Ahhoz, hogy a kézműves termékek hosszú ideig szépek maradjanak, íme néhány kezelési útmutató:

Köszönöm, hogy Aledi terméket választottál. Remélem, a fenti tanácsok megfogadásával évekig örömödet leled benne!