Fiú baba

 

A fiúknak is szükségük van babára, erre pedig tökéletes választás egy Waldorf baba, főleg ha az egyedi, személyre szóló. Ezek a babák is a hagyományos Waldorf babavarrás technikájával készülnek, mégis kicsit mások. A Waldorf pedagógia szerint azért épp csak jelzésértékű a Waldorf babák arca, hogy a kisgyerek különböző érzelmeket tudjon társítani hozzájuk. Nos, talán csak én találkozom különösen fantáziadús gyerekekkel, de az én mosolygós babáim is képesek sírni a kezükben, ha a helyzet úgy hozza. Úgyhogy maradok a széles mosolynál.

A kisfiúk különösen szeretik a különleges, hős babákat. Készült már tűzoltó baba, mentőorvos, pilóta, jégkorongozó, szakács, matróz, autóversenyző. Bármilyen kéréssel keressetek nyugodtan.

Arról, hogy miért jó, ha a fiúk is babáznak bővebben is olvashatsz a blogomon.

Kb. 36- 40 cm magas ÖKOTEX 100 szabványnak megfelelő 100% pamutból készül a testük, tisztított, kártolt magyar gyapjúval töltve. Arcuk kézzel hímzett, így nem létezik két egyforma. Pamut ruhát és kézzel kötött/ horgolt kiegészítőket kapnak.
Hajuk horgolt alapra szálanként rögzített.

Egyedi megrendelés esetén ki lehet választani a baba szem- és hajszínét, a ruha anyagát, a kiegészítők típusát, színét. Kérésre a ruhára hímezem a gyerek, vagy a baba nevét. Elkészítési idő 2-3 hét, kivétel a nyári szabadság és a karácsony előtti időszak.

A Waldorf fiú babák ára a ruhák, kiegészítők mennyiségétől függően 16 000 Ft-tól kezdődik.

A Waldorf baba varrását meg is tudod tanulni egy budapesti baba varró tanfolyamon. Részletek a Baba varró tanfolyam menüpontban.

A használati utasítás itt található.