Fiú baba

 

A fiúknak is szükségük van babára, erre pedig tökéletes választás egy Waldorf baba, főleg ha az egyedi, személyreszóló. Ezek a babák is a hagyományos Waldorf babavarrás technikájával készülnek, mégis kicsit mások. A Waldorf pedagógia szerint azért a Waldorf babák arca jelzésértékű, hogy a kisgyerek különböző érzelmeket tudjon társítani hozzájuk. Nos, talán csak én találkozom különösen fantáziadús gyerekekkel, de az én mosolygós babáim is képesek sírni a kezükben, ha a helyzet úgy hozza. Úgyhogy, maradok a széles mosolynál.

Kislányoknak és kisfiúknak is tökéletes ajándék. Gyakori, hogy az apukák ódzkodnak, hogy babát adjanak a fiúknak. Pedig nekik is szükségük lehet rá. Másként játszanak vele, mint a lányok, pajtásként kezelik, együtt autóznak vele. Alvótársként is kitűnően megállják e helyüket, lehet, hogy épp ők segítenek majd a jobb alvásban, mint Kriszta vásárlóm kisfia esetében is:
“Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű fiú babát. Kisfiúnk tegnap este már vele is aludt. A szenzáció nekünk, szülőknek pedig az, hogy 3,5 évesen végre átaludta így az éjszakát.”

A kisfiúk különösen szeretik a különleges, hős babákat. Készült már tűzoltó baba, mentőorvos, pilóta, jégkorongozó, szakács, matróz, autóversenyző. Bármilyen kéréssel keressetek nyugodtan.
Arról, hogy miért jó, ha a fiúk is babáznak bővebben is olvashatsz a blogomon.
Kb. 36- 40 cm magas ÖKOTEX 100 szabványnak megfelelő 100% pamutból készül a testük, tisztított, kártolt magyar gyapjúval töltve. Arcuk kézzel hímzett, így nem létezik két egyforma. Pamut ruhát és kézzel kötött/ horgolt kiegészítőket kapnak.
Hajuk horgolt alapra szálanként rögzített.
Egyedi megrendelés esetén ki lehet választani a baba szem- és hajszínét, a ruha anyagát, a kiegészítők típusát, színét. Kérésre a ruhára hímezem a gyerek, vagy a baba nevét. Elkészítési idő 2-3 hét, kivétel a nyári szabadság és a karácsony előtti időszak.
A Waldorf fiú babák ára a ruhák, kiegészítők mennyiségétől függően 26 000 Ft-tól kezdődik.
A Waldorf baba varrását meg is tudod tanulni egy budapesti baba varró tanfolyamon. Részletek a Babavarró tanfolyam menüpontban.
Ha szeretnéd magad elkészíteni a babát, megvásárolhatod a részletes leírását, szabásmintáját is.
A használati utasítás itt található.