Waldorf baba minta, manó, maci, nyuszi szabásminta, leírás, hogy te magad is el tudj készíteni egy mosolygós , egyedi babát.
Ha szeretnél saját magad által készített Waldorf babát, manót, macit, de nem tudsz eljönni babakészítő, macivarró tanfolyamra kitűnő alternatíva egy pdf leírás, szabásminta sok- sok fényképpel.
A leírás lépésről- lépésre mutatja be a babakészítés fázisait, olyan trükkökkel kiegészítve, amelyekre csak sok éves babavarrás után jönnél rá. Apróságok, amelyek azonban sokat segítenek, hogy az elkészült kézműves alkotás olyan legyen, amilyennek megálmodtad.
A leírás pdf formátumban érhető el, e-mail-n küldöm át, így a vásárlástól számított néhány órán belül már el is kezdheted saját babád készítését.
Ha alapanyag csomagra is szükséged van a babához, azt is kérhetsz. Ez esetben postázom a szükséges hozzávalókat. Ez abban az esetben praktikus és kifizetődő, ha csak néhány babát szeretnél varrni. Így ugyanis csak annyi anyagot kell megvenned, amennyire szükséged van, míg üzletben, webáruházban van minimális rendelhető mennyiség.
A mintákról e-mailben (aledi.aa@gmail.com) érdeklődhetsz vagy megvásárolhatod a Meska boltomban.